By invitation s’enorgulleix a reconèixer i premiar l’excel·lència tant en galeries d’art com en artistes, enfortint així la cultura del col·leccionisme d’art. S’alinea amb els nous formats de “non fairs” que estan emergint en les principals capitals del món de l’art, com a resposta a les tendències i desafiaments actuals del mercat de l’art: un esdeveniment privat que proporciona un context íntim i col·laboratiu, on es fomenta la interacció entre artistes, col·leccionistes i professionals de l’art amb l’objectiu de promoure la cultura del col·leccionisme d’art.

Amb èmfasi en la vibrant ciutat de Barcelona com a epicentre cultural, by invitation es duu a terme en el prestigiós Círculo Ecuestre, el club privat de la ciutat comtal, fundat en 1856 amb una rica identitat i tradició, el qual compte entre els seus membres amb algunes de les figures més destacades i influents de la societat catalana i espanyola.

L’edició 2024 està dirigida per Mariella Franzoni (Direcció Artística i Executiva) amb la col·laboració de Bàrbara del Moral (Coordinació).

A més comptem amb l’Arquitecte Andrea Isola (Disseny Expositiu) i la dissenyadora Silvia Yruela (Disseny Gràfic).

Contacte

byinvitation@circuloecuestre.com